DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Stella Donnely voor optreden naar Rotterdam

07-12-2018

Stella Donnelly speelt op donderdag 13 april in Rotown Rotterdam. De Australische singer-songwriter maakte eerder dit jaar een verpletterende indruk op het London Calling festival in Paradiso te Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 7 december om 10:00 via rotown.nl

Stella Donnelly behoort tot de voorhoede van een nieuwe lichting Australische singer-songwriters. Ze maakt prachtige gitaarliedjes met krachtige en eerlijke teksten.

In haar muziek én op het podium is Stella Donnelly recht voor haar raap en zeer uitgesproken. Zo veroordeelt ze in haar song 'Boys Will Be Boys' elke man die de schuld van seksueel geweld of verkrachting bij het slachtoffer legt. Dit zorgde in haar thuisland Australië voor veel media aandacht.

De vorige shows van Stella Donnelly in Nederland speelde ze nog alleen. Bij de komende show in Rotterdam zal ze zich voor het eerst laten begeleiden door een band. De finesse en de rauwe rand van de songs wordt hiermee nog meer benadrukt.