DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Sheepdogs op 18 april te zien in Amsterdam

19-02-2018

De Canadese southern rock 'n' roll band The Sheepdogs komt op 18 april naar Amsterdam voor een eenmalig concert in Paradiso. Deze show is onderdeel van hun Europese tour ter promotie van hun recent verschenen zesde studio-album Changing Colours. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.

The Sheepdogs is in 2006 opgericht en debuteert een jaar later met Trying To Go. Met deze en de twee daaropvolgende platen bouwt de groep uit Saskatoon gestaag aan hun bekendheid. Het is hun gelijknamige vierde album (uit 2012) dat hen in een stroomversnelling brengt.

Het album wordt namelijk niet alleen uitgebracht op een major label, nadat ze als eerste ongetekende artiest op de cover van het toonaangevende Rolling Stone Magazine staan, maar komt bovendien binnen op nummer 1 in de Canadese album top 100.

De urgentie en het succes van The Sheepdogs wordt nog eens bevestigd wanneer ze in datzelfde jaar genomineerd worden voor maar liefst 3 JUNO Awards, de belangrijkste Canadese muziekprijzen. Ze komen als winnaar uit de bus in alle genomineerde categorieën: Rock Album of the Year, Best New Group en Single of the Year.

In de afgelopen jaren heeft The Sheepdogs, die uitblinkt in feel-good harmonieën, aanstekelijke melodieën en gruizige gitaren, al geregeld in ons land opgetreden. Ze waren o.a. te zien op verschillende Bevrijdingsfestivals en in het clubcircuit. Hun meest recente concerten gaven ze in 2016 op het Valkhof Festival en de Zwarte Cross.