DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Steve Earle & The Dukes naar Paradiso Amsterdam

05-02-2018 De Amerikaan Steve Earle speelt op zondag 15 juli, samen met zijn band The Dukes, in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Eerder werd al bekend gemaakt dat de americana-zanger dit jaar te zien is op het Bospop festival in Weert op 14 juli, de dag ervoor. De kaartverkoop voor de Paradiso show start aanstaande vrijdag 9 februari om 10:00 via paradiso.nl. Steve Earle is een van de meest geprezen liedschrijvers van zijn generatie en één van de voorlopers van de hedendaagse Americana. Zelfs poplegendes als Bob Dylan en Joan Baez spelen songs van deze 'hard-core troubadour'. Zijn teksten refereren aan zijn bewogen leven met zeven gestrande huwelijken, een drugsverslaving en zelfs een gevangenisstraf. Steve Earle heeft zware tijden gekend, maar is er telkens ijzersterk uitgekomen. Dat is te horen op elk van zijn maar liefst twintig albums, waaronder tijdloze klassiekers als 'When You Fall in Love', 'Guitar Town', 'Goodbye's All We've Got Left', 'A Far Cry From You' en 'Nowhere Road'. Door de jaren heen heeft Steve Earle met grote namen gewerkt, waaronder Johnny Cash en Emmylou Harris. Ook ontving hij drie Grammy Awards voor zijn werk. Op zijn nieuwe album 'So You Wannabe an Outlaw' grijpt Steve Earle terug op zijn country roots. Voor dit project werkt Steve Earle samen met Willie Nelson, Johnny Bush and Miranda Lambert.