DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Donavon Frankenreiter in oktober terug naar Paradiso

01-03-2018

De Amerikaanse singer-songwriter en surfer Donavon Frankenreiter speelt op 9 oktober een exclusieve show in Paradiso Amsterdam, het podium dat intussen als zijn Nederlandse thuishaven kan worden beschouwd. De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 9 maart om 10:00 via paradiso.nl

Met zijn speelse laidback en mellow surfpop zorgt Donavon Frankenreiter al jarenlang voor een zomers gevoel op poppodia wereldwijd. Dat is niet voor niets: Voor zijn muzikale carriére heeft Donavon Frankenreiter de hele wereld gezien als professioneel surfer. En zijn titelloze debuutalbum uit 2004, werd geproduceerd door vriend en singer-songwriter Jack Johnson

Donavon Frankenreiter begint op achttienjarige leeftijd met muziek maken. Eerst in verschillende bands, waaronder Sunchild waarmee hij twee albums uitbrengt.

In 2001 richt Donavon zich op solo-werk. Hij tekent een platencontract bij Brushfire Records, het label van zijn goede vriend Jack Johnson, die Donavon eerder heeft leren toen hij in zijn surfperiode een kamer huurde bij de ouders van Jack op Hawaii. Hij debuteert met zijn gelijknamige album in 2004. In de jaren die volgens, verschijnen er nog eens 6 studioalbums.

Op zijn meest recente album ‘The Heart’, uit 2015, laat Donavon Frankenreiter een meer emotionele kant van zichzelf horen. “All these songs are as close to me singing from the heart as I can. It's a complete record; the songs are intertwined. I had to call it 'The Heart,' that was the theme of the record.”