DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

FRANSE SUPERSTER ZAZ VOOR EERSTE SHOW NAAR NEDERLAND

01-03-2018

ZAZ, één van de meest succesvolle Franse artiesten van dit decennium, speelt op maandag 4 juni een exclusieve show in TivoliVredenburg in Utrecht. De chansonnière maakt hiermee eindelijk haar debuut op een Nederlands podium. Kaarten voor deze show zijn per direct verkrijgbaar via TivoliVredenburg.

ZAZ (echte naam Isabelle Geffroy) is een Franse singer-songwriter die moeiteloos het klassieke Franse chanson verrijkt met jazz en soul. In Nederland kennen we ZAZ vooral door haar debuutsingle ‘Je Veux’ uit 2010, wat de titelsong was van de film ‘All Stars 2: Old Stars’, en door haar winst van de fameuze European Border Breakers Award tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen in 2011.

ZAZ wordt geroemd om haar prachtige stem en haar geweldige composities, waar haar jazz-achtergrond goed naar voren komt. Er wordt veel verwacht van haar vierde studioalbum, waarvan ze tijdens de show in TivoliVredenburg nieuwe nummers op het publiek zal uitproberen.

Sinds haar debuut in 2010 laat ZAZ ook een grote maatschappelijke betrokkenheid zien. Haar eigen organisatie ZAZIMUT is niet voor niets een van de grootste passies van ZAZ. ZAZIMUT heeft als doel om projecten te ontwikkelen, ondersteunen en promoten, die de maatschappij meer respectvol voor het leven maken. ZAZIMUT ondersteunt momenteel meer dan 100 organisaties over de hele wereld. Deze show staat in het teken van een lokaal goed doel en ZAZ heeft aangegeven dat ze een groot deel van haar inkomsten vanuit deze show aan het lokale goede doel schenkt.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.