DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Annelie samen op tour met Pieter de Graaf

22-03-2018

Twee nieuwe pianisten verrassen met een unieke dubbelshow: Pieter de Graaf en Annelie bespelen afwisselend die ene piano op het podium. Wie weet ontstaat er live ook nog een mooie samenwerking!

26/04 Groningen - Stadsschouwburg
08/05 Amsterdam - Roode Bioscoop
15/06 Utrecht - TivoliVredenburg

Annelie
De eerste single van Annelie is pas enkele weken uit, maar scoort al hoge ogen in binnen- en buitenland. 'In' is een prachtige neo-klassieke pianocompositie, veelbelovend voor het eerste soloalbum van Annelie.
De laatste jaren werd Annelie’s zangtalent, kennis en veelzijdigheid een onmisbare schakel voor diverse artiesten. Zo stond ze op het podium met Eefje de Visser en tourde ze dit jaar nog met Jacqueline Govaert.
In haar eigen werk legt Annelie zichzelf bewust de beperking van één instrument op: De piano. Annelie berust haar spel op subtiliteit en kalmte, zonder op emotionele kracht en wispelturige spanning in te boeten.

Pieter de Graaf
De Nederlandse pianist Pieter de Graaf heeft al een muzikale carrière achter de rug, onder andere met zijn jazz-ensemble Pieter de Graaf Trio en The Kyteman Orchestra. Net zoals Annelie staat Pieter de Graaf nu ook op eigen benen met een soloproject, Fermata.
Met inspiratiebronnen als Chopin, Keith Jarrett en Miles Davis maakt Pieter de Graaf geïmproviseerde, neoklassieke pianomuziek. Met Fermata wordt Pieter de Graaf vaak vergeleken Nils Frahm en Einaudi, maar dankzij zijn pop- en jazzinvloeden is een uniek eigen geluid gegarandeerd.