DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Black Rebel Motorcycle Club deze zomer naar TivoliVredenburg

27-03-2018

De Amerikaanse rockband Black Rebel Motorcycle Club speelt op woensdag 4 juli in TivoliVredenburg in Utrecht. De show staat in het teken van het onlangs verschenen achtste studioalbum van de band, ‘Wrong Creatures’. De kaartverkoop voor deze show start op donderdag 29 maart om 11:00 via tivolivredenburg.nl

Al jaren is de groep uit San Francisco, die bestaat uit zanger/gitarist Peter Hayes, zanger/bassist Robert Levon Been en drumster Leah Shapiro (sinds 2008, voorheen The Raveonettes), met hun vuige garagerock en neo-psychedelica een vaste waarde in het internationale rockcircuit.

Hayes en Been staan in 1995 aan de wieg van wat drie jaar later officieel Black Rebel Motorcycle Club wordt. Debuteren doen ze in 2001 met het album ‘B.R.M.C.’, een legendarisch album met het ultieme anthem ‘Whatever Happened To My Rock ‘N’ Roll?’, waarmee Black Rebel Motorcycle Club een vaste plek heeft afgedwongen op alle grote festivalaffiches. Op de volgende zes platen verrast de band steeds weer met een nieuwe muzikale wending: Van smerige country en sexy folk tot rauwe psychedelica, Black Rebel Motorcycle Club laat zien dat ze alle facetten van de rockmuziek beheersen. Ook op het achtste album ‘Wrong Creatures’, het eerste album sinds 2013, neemt Black Rebel Motorcycle Club nog steeds geen millimeter gas terug zonder op het oude werk te teren.

Op het podium staat Black Rebel Motorcycle Club bekend om hun broeierige en energieke optredens, die strak en vaak meedogenloos hard zijn. De band heeft Nederland al veel bezocht. Ze waren te zien op Pinkpop en Lowlands, en hebben een groot aantal clubshows gedaan waaronder (razendsnel) uitverkochte concerten in Paradiso. Black Rebel Motorcycle Club is enkele dagen voor de show in Utrecht te zien op het Down The Rabbit Hole festival in Beuningen.