DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Scott Matthews met nieuw album naar Paradiso Amsterdam

29-03-2018 De Britse singer-songwriter Scott Matthews speelt op 23 oktober in Paradiso Amsterdam. Volgende maand verschijnt het nieuwe album 'The Great Untold' van de soulvolle folk-pop zanger uit Wolverhampton. Kaarten voor deze show zijn per direct beschikbaar via paradiso.nl. In vele opzichten markeert 'The Great Untold' de start van een nieuw tijdperk. Scott Matthews is getrouwd en bijna vader en heeft nieuwe verhalen te vertellen. Dat is terug te horen op de plaat, waarop Matthews een vrijwel volledig akoestisch geluid horen. 'The Great Untold' is op speciale plekken opgenomen, zoals plattelandskerken en zelfs in Scott Matthews zijn eigen woonkamer. Scott Matthews debuteert in 2006 met de bijzonder succesvolle single 'Elusive'. Hiervoor wint Matthews zelfs een Ivor Novello Award voor 'Best Song Musically and Lyrically'. Dit is een prestigeuze award die wordt uitgereikt door de British Academy of Songwriters, Composers and Authors. Matthews wordt geroemd om zijn ingetogen folkmuziek, hoorbaar beïnvloedt door Paul Simon, Tim Buckley, Nick Drake and John Martyn. Tijdens zijn muzikale carriëre heeft Scott Matthews behalve een veelvoud aan eigen shows, ook het podium gedeeld met grootheden zoals Foo Fighters en Robert Plant, maar ook met bijvoorbeeld Snow Patrol, Rufus Wainwright en Bert Jansch.