DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lucius voor akoestische show naar Amsterdam

05-03-2018

Lucius speelt op 3 september een exclusieve show in het Zonnehuis in Amsterdam. Dit optreden volgt op de release van het derde studioalbum van Lucius, NUDES, die afgelopen vrijdag is verschenen. De kaartverkoop voor de show in het Zonnehuis start vrijdag om 10:00 via paradiso.nl

Met NUDES slaat Lucius met hun geluid wederom een totaal andere weg in. Het debuutalbum 'Wildewoman' uit 2013 wordt geprezen om de fijnzinnige en soms opzwepende gitaartracks. Op 'Good Grief' uit 2016 kan Lucius niet anders worden omschreven dan een indiepopband, met catchy en energieke electrobeats. Met NUDES legt Lucius de focus volledig op de kern van het bekende Lucius-geluid: De prachtige en kenmerkende samenzang van frontvrouwen Jess Wolfe en Holly Laessing, muzikaal ondersteund door Dan Moladand en Pete Lalish.

Uiteraard wordt deze weg ook live ingeslagen. Lucius zal deze tour in een volledig akoestische setting spelen, waarin zowel bestaand als nieuw werk en zelfs enkele covers voorbij komen.

NUDES bevat drie nieuwe Lucius songs, vier bestaande en drie covers. Lucius wordt op NUDES bijgestaan door onder andere Roger Waters (Pink Floyd) en Nels Cline (Wilco).

Voordat Lucius in september in Amsterdam te zien is, vervolgen Jess Wolfe en Holly Laessing eerst hun wereldtoernee met Roger Waters, waar zij als gastvocalisten een centrale rol spelen tijdens de 'US + Them' tour.