DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Fratellis speelt in oktober in Paradiso Amsterdam

11-04-2018

De Schotse alternatieve-rockband The Fratellis speelt op 6 oktober in Paradiso Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 13 april om 10:00 via paradiso.nl

Sinds hun eerste hitsingle is The Fratellis niet meer weg te denken uit het internationale podiumcircuit. De gigantische hit ‘Chelsea Dagger’ betekende de wereldwijde doorbraak voor de Schotten, die er op het podium een gegarandeerd feest van maken.

Vorige maand verscheen ‘In Your Own Sweet’, het vijfde album van The Fratellis. De plaat staat vol met swingende en harde tracks, waarop de band hun fans oproept om het leven niet zo serieus te nemen. Of, zoals The Fratellis zelf zegt: “’In Your Own Sweet Time’ demands you stop trying to make sense, take off your shoes, and dance”.

The Fratellis zijn deze zomer ook te bewonderen op het Parkpop festival, op 24 juni in Den Haag.