DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lindi Ortega met nieuw album naar Paradiso

11-04-2018

De Canadese Americana-artieste Lindi Ortega speelt op 29 juni in Paradiso Amsterdam. De show staat in het teken haar nieuwe album ‘Liberty’, wat eerder deze maand is verschenen. De kaartverkoop voor deze show start zaterdag 14 april om 10:00 via paradiso.nl

Lindi Ortega’s stem lijkt gemaakt voor het Americana genre. Van warme en ontroerende stukken tot ferme uithalen, niet voor niets wordt haar stem omschreven als een combinatie van Dolly Parton, Johnny Cash en Emmylou Harris.

Toch is het niet alleen country wat de klok slaat bij Lindi Ortega. Waar ze op haar vorige platen al regelmatig invloeden uit de indie en rock & roll te horen waren, komt op ‘Liberty’ haar voorliefde voor de western-filmmuziek van Ennio Morricone sterk naar voren.

Lindi Ortega begint haar muzikale carrière in 2000 en debuteert een jaar later met ‘The Taste of Forbidden Fruit’. Single ‘Nothing at All’ wordt direct gebruikt voor een grote reclamecampagne. Op haar indrukkende live cv staan tours met Noah and the Whale, Kevin Costner & The Modern West en Keane.