DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Pete Murray speelt in november in Amsterdam en Groningen

11-04-2018

Pete Murray komt in november voor twee shows naar Nederland. De succesvolle Australische singer-songwriter is op 18 november te zien in Amsterdam (Paradiso Noord) en op 19 november in Groningen (de Oosterpoort). De kaartverkoop voor deze shows start op vrijdag 13 april 10:00 via de websites van de zalen.

Pete Murray is in thuisland Australië een gevestigde singer-songwriter. Zijn debuutalbum ‘Feeler’, met hitsingle ‘So Beautiful’ is onderscheiden met maar liefst zes platina platen.

Ook in Nederland is Pete Murray niet onopgemerkt gebleven, met naast ‘So Beautiful’ ook ‘Opportunity’ en ‘Better Days’ als kenmerkende singles. Pete Murray staat bekend om zijn kenmerkende feel-good zomergevoel en positieve kijk op het leven, wat hij op het podium goed laat zien. Aangevuld met een fantastische volwassen, schorre stem is het geen verrassing dat Pete Murray al tweemaal op Pinkpop heeft gestaan.

De shows in Paradiso Noord en de Oosterpoort zijn de eerste concerten van Pete Murray in Nederlands sinds 2014. Pete Murray neemt voor deze gelegenheid zijn voltallige band mee uit Australië om nieuw werk, zoals van zijn onlangs verschenen zesde studialbum ‘Camacho’, maar ook oude klassiekers te laten horen.