DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Uncle Acid & The Deadbeats in november naar Paradiso Noord

18-04-2018

De Engelse psychedelische rockband Uncle Acid & The Deadbeats speelt op vrijdag 16 november in Paradiso Noord in Amsterdam. De show staat in het teken van het nieuwe album 'Wasteland', wat deze herfst zal verschijnen. De kaartverkoop voor deze show is per direct gestart via paradiso.nl

Uncle Acid & The Deadbeats debuteren in 2013 op de Nederlandse podia met een indrukwekkend optreden tijdens het Roadburn Festival in Tilburg. Geïnspireerd door het geluid van bands als Black Sabbath, The Stooges en Alice Cooper vertolken de Britten een hedendaagse variant op de populaire heavy metal stroming van de late jaren '60 van de vorige eeuw; een combinatie van psychedelische rock, doom metal en stoner rock.

De laatste keer dat Uncle Acid & The Deadbeats in Nederland te zien was is alweer drie jaar geleden. De band kijkt er dan ook enorm naar uit op weer op het podium te staan. Zelf zegt Uncle Acid daarover:

"These will be our first European shows in two years and we're hungry to get back out and lay waste to many of our favourite cities. You will enjoy the show experiencing the latest PsychoVision screen technologies with piles of cranked up, ear splitting valve amplification to melt your minds. The nightmare shall resume!"