DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Curtis Harding in november voor drie shows naar Nederland

24-04-2018

De Amerikaanse soulzanger Curtis Harding komt in november voor drie shows naar Nederland. Harding is met zijn band te zien in Groningen (De Oosterpoort, 2/11), Rotterdam (Lantaren Venster, 3/11) en Nijmegen (Doornroosje, 4/11). De kaartverkoop voor deze shows start 25 april om 10:00 uur via de website van de zalen.

Curtis Harding wordt geroemd om zijn prachtige soulstem, die gevormd is door vele optredens als gospelzanger in uitverkochte kerken en achterafzaaltjes door de gehele Verenigde Staten.

Curtis was jarenlang actief als achtergrondzanger van onder andere Outkast en Cee-Lo Green, totdat hij aan de praat raakte met Cole Alexander van The Black Lips. Hun gezamelijke passie voor vintage soulmuziek leidde uiteindelijk tot 'Soul Power', het eerste soloalbum van Harding met daarop de wereldhit 'Keep On Shining'.

Afgelopen najaar verscheen het tweede album 'Face Your Fear', dat wereldwijd lovend werd ontvangen. Live komt zijn nieuwe werk nóg beter tot zijn recht komt en de songs van de 'Soul Power' LP passen perfect in het geheel.

Curtis Harding is op 29 juni aanstaande te bewonderen op het Down the Rabbit Hole festival in Beuningen en stond begin van dit jaar nog in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam.