DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Josh Rouse voor extra show naar TivoliVredenburg

11-05-2018

Josh Rouse speelt op 3 november in TivoliVredenburg in Utrecht. De Amerikaanse singer-songwriter keert hiermee met zijn band terug naar Nederland voor een extra show, na het grote succes van zijn uitverkochte optreden in Paradiso Noord enkele weken geleden. De kaartverkoop is direct gestart via tivolivredenburg.nl

Josh Rouse heeft een veelzijdig muzikaal oeuvre. In 1998 maakt Rouse zijn debuut met het bejubelde album 'Dressed Up Like Nebraska'. De echte doorbraak volgde vijf jaar later met het meesterwerk '1972'. Een stijlbreuk met eerder werk: Waar Josh Rouse eerder voornamelijk als rootsmuzikant bekend staat, kiest hij op '1972' voor radiovriendelijke, klassiek Amerikaanse singer-songwritermuziek. Hiermee had Rouse in 2006 een indie folk hit te pakken met 'Quiet Town'.