DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Franse superster ZAZ met grootse show naar AFAS Live Franse superster ZAZ met grootse show naar AFAS Live

14-05-2018

ZAZ, één van de meest succesvolle Franse artiesten van dit decennium, speelt op 12 februari in de AFAS Live in Amsterdam. De show staat in het teken van het vierde studioalbum van deze chansonnière, wat dit najaar zal verschijnen. De kaartverkoop voor ZAZ in de AFAS Live start op dinsdag 22 mei om 11:00 via de website zazamsterdam.nl

ZAZ verkocht vorige maand razendsnel alle kaarten voor haar langverwachte Nederlandse podiumdebuut in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. ZAZ (echte naam Isabelle Geffroy) is een Franse singer-songwriter die moeiteloos het klassieke Franse chanson verrijkt met jazz en soul. In Nederland kennen we ZAZ vooral door haar debuutsingle ‘Je Veux’ uit 2010, wat de titelsong was van de film ‘All Stars 2: Old Stars’, en door haar winst van de fameuze European Border Breakers Award tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen in 2011.

ZAZ wordt geroemd om haar prachtige stem en haar geweldige composities, waar haar jazz-achtergrond goed naar voren komt. Er wordt veel verwacht van haar vierde studioalbum, wat dit najaar zal verschijnen.

ZAZ zal in Amsterdam in de volle bezetting op het podium staan. Na een intieme Nederlandse debuutshow in TivoliVredenburg wil ze in de AFAS Live laten zien wat ze in huis heeft. Om haar oude én nieuwe songs in volle glorie te kunnen spelen, komt ze met haar complete band naar Nederland. En dat is de eerste keer dat dit gebeurt!

Dit concert wordt gepresenteerd door Sublime. Het radiostation dat ZAZ al vanaf het begin laat horen en haar carrière altijd op de voet heeft gevolgd. Bekijk hier meer info over Sublime: http://sublime.nl/