DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Orbital tijdens ADE in Paradiso

15-05-2018

Orbital speelt op 19 oktober op het Amsterdam Dance Event. De dancepioniers spelen tijdens ADE Live hun legendarische liveshow in Paradiso Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show start vrijdag om 10:00 via paradiso.nl

Na een bijzondere reunie in 2017, waarin de gebroeders Paul en Phil Hartnoll vele clubs en zalen in Europa plat hebben gespeeld, is Orbital in 2018 definitief terug met nieuwe muziek en een nieuwe liveshow. Orbital speelt hierin nieuw materiaal, maar uiteraard ook alle klassiekers zoals "Chime", "Belfast" en "Impact".

De onlangs verschenen single "Tiny Foldable Cities" beloofd veel voor het nieuwe album "Monsters Exist". Dit album, het eerste nieuwe werk van Orbital in 5 jaar, verschijnt op 14 september.

Met het nieuwe werk laat Orbital zien hoe zij één van de meest hechte verbanden uit de dancemuziek opnieuw hebben opgebouwd, na de bittere en onverwachte splitsing van de band in 2012. De broers hebben hier zelfs een afspraak over gemaakt: "Whatever happens, Orbital does not stop." Paul en Phil hebben de afgelopen jaren geleerd om met elkaar te praten en elkaar te accepteren. Zoals Paul het zelf zegt: “If we were both the same, then it wouldn’t be Orbital.”

Orbital speelt deze zomer tevens op het razendsnel uitverkochte Dekmantel Festival.