DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Revolution (Prince) naar Paradiso Amsterdam

15-05-2018

The Revolution komt naar Nederland. De iconische begeleidingsband van Prince speelt op 10 februari 2019 een exclusieve Nederlandse show in Paradiso Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 18 mei om 10:00 via paradiso.nl

The Revolution speelt tijdens deze tour, waarin de band slechts vier shows in Europa speelt (London - Parijs - Amsterdam - Kopenhagen), met de bandleden uit de periode van "Purple Rain":

- Wendy Melvoin (gitaar/vocals)
- Brown Mark (basgitaar/vocals)
- Lisa Coleman (keyboard/piano/vocals)
- Matt "Doctor" Fink (keyboard/vocals)
- Bobby Z. (drums)

The Revolution was van 1979 tot 1986 dé muzikale basis voor de live shows en albums van de in 2016 overleden Prince. De band was al actief op de albums "Prince", "Dirty Mind" en "Controversy", maar kreeg pas echt erkenning op het album "1999".

"Purple Rain" is de eerste plaat van Prince die werd uitgebracht als "Prince & The Revolution". Het album, de film en de singles maakten van Prince een wereldster. De rockballads ‘Purple Rain’ en ‘When Doves Cry’ groeiden uit tot Prince zijn grootste hits ooit.

Extra bijzonder aan deze show is de bijzondere band van Prince met Paradiso. Zo speelde Prince er enkele legendarische "late night" concerten. In 1981 maakte Prince, mét The Revolution, zijn debuut in Paradiso Amsterdam, een show die te boek staat als één van de 50 legendarische shows van 50 jaar Paradiso.