DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Michael Nau voor drie shows naar Nederland

02-05-2018

Michael Nau speelt in september drie shows in Nederland ter promotie van zijn nieuwe album. De Amerikaanse zanger is te zien in Amsterdam (17/09, Paradiso Noord Tuinzaal), Utrecht (21/09, Ekko) en Maastricht (29/09, Muziekgieterij The Office). De kaartverkoop voor deze shows start aankomende vrijdag 4 mei om 10:00 via de websites van de zalen.

Michael Nau hebben we leren kennen als frontman van zowel Page France als Cotton Jones. Zijn solowerk staat voor een nieuwe fase in het leven. De muziek klinkt meer soulvol, want als multi-instrumentalist maakt Michael Nau warmbloedige indiefolk met een sterke vintage sound.

Als solo-artiest voelt Nau zich duidelijk als een vis in het water. Slechts zes maanden na zijn solodebuut 'Mowing' is zijn tweede album 'Some Twist' succesvol ontvangen. Enkele maanden later verscheen ineens de EP 'The Load' en het derde album is aanstaande.

Ook live heeft hij de smaak te pakken en de vaart erin. De zanger wordt geroemd om zijn warme en liefdevolle shows. Eerder was Nau al te zien op de podia van Paradiso Amsterdam, V11 Rotterdam en het Stille Nacht festival.