DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Sophie Hunger met nieuw album terug naar Nederland

02-05-2018

Na drie jaar komt Sophie Hunger dit najaar eindelijk weer terug naar Nederland. Ze speelt drie shows die in het teken staan van haar nieuwe album 'Molecules', welke op 31 augustus aanstaande uitkomt. De kaartverkoop voor deze shows start aankomende vrijdag 4 mei om 10:00.

Het tourschema ziet er als volgt uit:
30/10 Amsterdam - Paradiso Noord
31/10 Rotterdam - Lantaren Venster
02/11 Sittard - VOLT

Sinds de release van haar vorige album 'Supermoon', uit 2015, is er veel veranderd voor de Zwitserse singer-songwriter en multi-instrumentalist Sophie Hunger. Na haar verhuizing naar Berlijn heeft ze zich hartstochtelijk gestort op analoge synths en electronische muziek. Haar kenmerkende klassieke instrumenten zijn ingeruild voor een drumcomputer en een softwarepakket om, vrijwel helemaal alleen, een volledig Engelstalig album te schrijven.

'Molecules' is nog steeds te herkennen als een échte Sophie Hunger plaat, met het muzikale minimalisme wat doet denken aan Laura Marling en Feist en technische uitspattingen waarbij direct de link gelegd wordt met Beth Orton en Regina Spektor. Maar Sophies nieuwe passie voor electronische muziek is overduidelijk te horen.

Ongetwijfeld zal Sophie Hunger live de nieuwe muzikale richting uitdiepen, maar ze staat nog wel met de vertrouwde bandleden op het podium om ook haar oude werk te kunnen laten horen.

Sophie Hunger is klaar voor de volgende stap in haar eigenwijze, maar succesvolle carrière!