DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Andy McKee voor twee shows terug naar Nederland

22-05-2018

De Amerikaanse fingerstyle gitarist Andy McKee komt in september van dit jaar naar Nederland. De jonge akoestische gitarist uit de stal van Tommy Emmanuel speelt op 22 september in de 013 in Tilburg en een dag later in TivoliVredenburg in Utrecht. Kaarten voor deze shows zijn per direct verkrijgbaar via de websites van de zalen.

Andy McKee staat bekend van zijn virtuoze percussieve speelstijl en melodieuze songs. De onnavolgbare wijze waarop hij zijn gitaar inzet als een volledig orkest maakte Andy McKee wereldberoemd op YouTube. Andy McKee maakt gebruik van verschillende tunings, tapping, capos en zijn kenmerkende 2-handen techniek waarmee hij een onnavolgbare percussieve aanslag op zijn gitaar heeft.

Na vijf studioalbums bracht Andy McKee in 2016 zijn eerste live album uit. Met de release van ‘Live Book’ is McKee de eerste signing op CPG Sounds, het label van Tommy Emmanuel. “Het is een eer om onderdeel te zijn van zijn label. Toen ik Tommy 15 jaar geleden voor het eerst hoorde was ik sprakeloos en dat ben ik nog steeds”, zegt McKee die afgelopen jaar met Tommy Emmanuel door Azië, Europa, Australië en de VS tourde.