DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

John Butler Trio voor exclusieve show naar Paradiso Amsterda

04-05-2018

John Butler Trio komt terug naar Nederland. De band rond de Australische artiest John Butler speelt op 31 oktober in Paradiso Amsterdam een grotere en meer dynamische show dan ooit, onder de naam JOHN BUTLER TRIO +. De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 11 mei om 10:00 via paradiso.nl

John Butler is één van de meest populaire artiesten uit de Australische geschiedenis. Met twee bandgenoten speelt hij onder de naam ‘John Butler Trio’ al jarenlang vele zalen en festivals plat. In Nederland maken we in 2004 voor het eerst kennis met hun unieke mix bluegrass, rock en folkmuziek. John Butler Trio speelde in 2015 voor het laatst in Nederland in een razendsnel uitverkocht Paradiso Amsterdam.

John Butler verhuisde midden jaren '80 vanuit Amerika naar Australië, waar zijn vader oorspronkelijk vandaan komt. De oversteek naar Down Under zou niet veel later de basis blijken voor zijn muzikale carrière, die begint als straatmuzikant. Gaandeweg groeit de behoefte om een band om zich heen te vormen, wat uiteindelijk resulteert in John Butler Trio. Voor deze tour wordt de band uitgebreid met extra percussie en toetsen.

Voor wie John Butler Trio al eens live heeft gezien, is het geen verassing dat de band al meerdere livealbums heeft uitgebracht. John Butler Trio staat bekend om hun ijzersterke shows die, mede door de enorm catchy insteek, toegankelijk zijn voor een breed publiek. De band wordt heeft niet voor niets al het podium gedeeld met jambands zoals de Dave Mathhews Band, G. Love & Special Sauce, Ben Harper & The Innocent Criminals en, recenter, Tash Sultana.