DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Shakey Graves met nieuw album naar TivoliVredenburg

07-05-2018

Shakey Graves speelt op 29 oktober een exclusieve show in TivoliVredenburg. De one-man band bracht afgelopen vrijdag het nieuwe album 'Can't Wake Up' uit. De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 11 mei om 10:00 via TivoliVredenburg.nl

Shakey Graves is het muzikale project van de Amerikaanse singer-songwriter Alejandro Rose-Garcia. De Texaan smelt traditionele stijlen als folk(rock), country en blues samen tot een eigenzinnig low-fi Americana geluid met naast geweldig gitaarspel een prominente rol voor zijn rauwe stem.

In New York laat Rose-Garcia voor het eerst van zich horen tijdens populaire open mic avonden. Hij verruilt deze stad vervolgens voor Los Angeles waar hij actief raakt in de underground freak folk scene. Uiteindelijk belandt hij in Austin en geeft hij Shakey Graves definitief vorm.

Z'n eerste wapenfeit onder die naam is zijn debuut Roll The Bones uit 2012. Twee jaar later verschijnt And The War Came en scoort hij een succesvolle hit met Dearly Departed waarop ook Esmé Patterson te horen is. In 2015 wint hij een Americana Music Award in de categorie Best Emerging Artist.

Op zijn nieuwe album 'Can't Wake Up' laat Shakey Graves een vernieuwend geluid horen. Rose-Garcia zegt hierover: "This record is the most I’ve ever intentionally worked on a project, musically speaking, in terms of the scope of it and how much thought went into it,” he says. “It’s a dense album; there’s a lot of information going on.”