DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Therapy? in oktober terug naar Nederland

01-06-2018

De Noord-Ierse rockband Therapy? komt in oktober voor drie shows terug naar Nederland. Therapy? speelt op 12 oktober in Alkmaar (De Victorie), op 13 oktober op het Beerland festival in Hengelo en op 14 oktober in TivoliVredenburg in Utrecht. De kaartverkoop is per direct gestart via de websites van de zalen.

Het Noord-Ierse Therapy? staat als sinds halverwege jaren ’90 bekend als een band met een sterke vernieuwingsdrang. Continue in beweging, altijd op zoek naar nieuwe wegen, zonder ook maar enigszins aan kwaliteit in te leveren.

Tijdens hun carrière heeft het drietal, dat bestaat uit frontman Andy Cairns, bassist Michael McKeegan en drummer Neil Cooper, veertien studioalbums uitgebracht. Naast bekende tracks als Diane, Stories en Church of Noise laat Therapy? ook op hun jongste release ‘Disquiet’ horen dat ze nog altijd in topvorm te zijn. Niet voor niets dat ook dit album weer alom lovend werd ontvangen.