DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

CON BRIO BEVESTIGT CLUBS SHOWS IN OKTOBER

28-06-2018

CON BRIO, de uit San Francisco afkomstige soul/r&b band komt in oktober van dit jaar naar Nederland voor een serie van 3 clubshows. De band rond charismatische zanger Ziek McCarter, die deze zomer al volop in de belangstelling staat met de release van hun nieuwe album 'Explorer' en hun terugkeer naar North Sea Jazz, bevestigt voor dit najaar clubshows in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen.

Con Brio werd in 2013 opgericht door zeven muzikanten met verschillende achtergronden maar een gemeenschappelijke liefde voor de energieke Bay Area funk en psychedelische soul. Al gauw veroverden ze met hun sensationele live shows de US en daarna Europa en Japan waar hun hardcore funk sound in de traditie van Sly & The Family Stone lovende kritieken kreeg. De aanstekelijke soul/r&b songs en krachtige teksten over onrechtvaardigheid en de Black Lives Matter movement maakten van hun eerste album Paradise (2016) een inspirerend en succesvol debuut.
Op het nieuwe album 'Explorer' gaat Con Brio een stap verder en breidt de band hun rauwe energie en retro stijl uit met een verrassende meer contemporary sound. "Zwakke momenten kent het album niet" ****1/2 Jazzism.

In hun relatief korte bestaan heeft Con Brio een indrukwekkende live reputatie opgebouwd. Na de release van hun eerste album speelden ze de grote festivals in Japan, Canada, US en Australië. In de US leverde hun dat de titel 'Best new live band in America' op en de Nederlandse vakpers noemde Con Brio een van de grote verrassingen van North Sea Jazz 2016.
Lees het interview met frontman ZiekMcCarter en luister naar album track 'Heart Shaped Box' op Con Brio premiere Billboard.com

Con Brio Explorer Club tour 2018
10 oktober - Lantaren Venster, Rotterdam
11 oktober - Bitterzoet, Amsterdam
12 oktober - Doornroosje, Nijmegen

Ticketverkoop start zaterdag 30 juni a.s. om 10.00 uur via de websites van de zalen en op www.ticketmaster.nl
Vind de volledige speellijst van Con Brio in Nederland, inclusief de zomerfestivalst in juli, op thebandconbrio.com