DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Americana artiest Gold Star voor vier shows naar Nederland

06-06-2018

Gold Star speelt in november vier shows in Nederland. De shows staan in het teken van het nieuwe album 'Uppers and Downers', wat in september zal verschijnen. De kaartverkoop is direct gestart via de websites van de zalen.

Gold Star is de artiestennaam van de in Wenen geboren, maar in Los Angeles opgegroeide Marlon Rabenreither. Zijn muziek staat bekend om een typische Americana sound, waarin de invloeden van grootheden zoals Neil Young, Bob Dylan, Wilco en Ryan Adams overduidelijk te horen zijn.

In 2015 verscheen het solodebuut van Gold Star en sindsdien heeft hij niet stilgezeten. Debuutplaat ‘Dark Days’ werd juichend ontvangen door onder andere Lucinda Williams, die Marlon datzelfde jaar mee op tour nam. De tweede plaat ‘Big Blue’ is van hetzelfde kaliber; een melancholiek meesterwerk. De nieuwe plaat gaat ‘Uppers And Downers’ heten, en zoals Gold Star zelf zegt gaat deze langspeler compleet anders klinken.

Gold Star is live te zien op:

01/11 Nijmegen - Merleyn
02/11 Amsterdam - Paradiso
03/11 Groningen - Take Root Festival
04/11 Heerlen - Southern Roots Festival