DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Venice met nieuw album naar Nederlandse theaters

06-06-2018

Venice brengt dit najaar een nieuw album uit. De Amerikaanse West-Coast band presenteert hun nieuwe werk in november en december tijdens een landelijke theatertour. Venice speelt tijdens deze tour in de volgende theaters:

25/11 Eindhoven - Muziekgebouw

27/11 Den Helder - De Kampanje

28/11 Heerlen - Parkstad

29/11 Utrecht - TivoliVredenburg (GZ)

01/12 Hengelo - Rabotheater

02/12 Arnhem - Musis

04/12 Rotterdam - Oude Luxor

06/12 Groningen - De Oosterpoort

07/12 Cuijk - Schouwburg

08/12 Apeldoorn - Grote Kerk

10/12 Zwolle - Theater De Spiegel

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De band bestaat uit twee sets broers die zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië: Michael en Mark Lennon en Kipp en Pat Lennon.

Sinds de jaren ‘80 spelen ze samen en hebben, beïnvloedt door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles, ze een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

De Lennons beschouwen Nederland als hun tweede vaderland. Sinds de doorbraak eind jaren '90 hebben ze, samen met bassist Mark Harris, en de inbreng van Nederlandse toetsenist Jasper Westerhof en drummer André Kemp, een grote schare trouwe fans opgebouwd. Venice is beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. Hun zonnige ‘harmony-sound’, persoonlijke teksten en betrokken shows leveren Venice bij elke show staande ovaties op.

Ook in de US behoort de band tot de vaste waarden van de muzieksector. Zo maakten ze in 2010 deel uit van de meer dan tweehonderd shows tellende stadiontour met Pink Floyd frontman Roger Waters. Ook leverden de bandleden de afgelopen jaren bijdragen aan tribute albums van iconen als Crosby, Stills, Nash & Young, Bruce Springsteen, Don Henley en Jackson Brown.