DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Pete Murray op 10 mei 2019 terug in Paradiso

18-07-2018

De Australische singer-songwriter Pete Murray geeft op 10 mei 2019 een extra concert in Paradiso. Deze show volgt nadat de succesvolle liedjesschrijver uit Down Under ook dit najaar een aantal optredens in ons land zal doen, waaronder de Paradiso Noord show die reeds is uitverkocht. De kaartverkoop is vanochtend gestart. Tickets zijn te bestellen via de website van Ticketmaster.


Mede dankzij z’n feel-good liedjes, z’n positieve vibe en natuurlijk de warme en hese stem waarover hij beschikt, behoort Pete tot één van de meest populaire singer-songwriters in eigen land en ver daarbuiten. Intussen kan hij putten uit een reeks eersteklas hits zoals So Beautiful, Better Days en Opportunity. Alleen al met z’n debuutalbum Feeler werd hij onderscheiden met maar liefst 6 platina platen, en gingen er tot nu toe meer dan 1 miljoen exemplaren van zijn albums over de toonbank.


Ook op live gebied heeft Pete een uitstekende reputatie opgebouwd. Als het om Nederland gaat, toert hij hier al sinds 2006. Hij is vaak in het clubcircuit te zien geweest en heeft bovendien tot twee keer toe op Pinkpop gestaan. De laat keer dat hij ons land aandeed was echter in 2014.