DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Black Honey met langverwacht debuutalbum naar Nederland

06-07-2018

Black Honey komt in november voor twee clubshows terug naar Nederland. De populaire uit Brighton afkomstige gitaarband, die grossiert in ijzersterke en super aanstekelijke indiepopsongs, brengt op 21 september hun langverwachte debuutalbum uit. De kaartverkoop is zojuist van start gegaan.

Het schema ziet er als volgt uit:

03/11 Amsterdam - Bitterzoet
07/11 Zwolle - Hedon

Met hun gierende gitaren, levendige kleuren en cinematografisch artwork is er geen andere Britse band zoals Black Honey. De afgelopen vier jaar heeft de band in snel tempo de wereld veroverd met slimme en uiterst catchy singles. ‘Hello Today’, ‘All My Pride’ en ‘Somebody Better’ konden ook in ons land rekenen op veel radio en blog support.

Toch staat alles wat je denkt te weten over Black Honey en hun unieke surrealistische wereld, klaar om opgeschud te worden met de aankomende release van hun langverwachte debuutalbum. Het gelijknamige debuut varieert van aanstekelijke hit knallers tot industriële grilligheid die duidelijk geïnspireerd is door David Lynch. Er komt zelfs een knipoog naar het disco-pop genre voorbij. Ongetwijfeld weet Black Honey het nieuwe werk te vertalen naar een wervelende live-show. Niet voor niets blijft Black Honey bekend staan als een absolute must-see act.