DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

LUWTEN tekent bij Glassnote Records

14-09-2018

LUWTEN, de succesvolle groep rondom liedschrijver Tessa Douwstra, tekent een wereldwijd platencontract bij het gerennommeerde label Glassnote Records. Dit maakte CEO Daniel Glass eerder vandaag bekend vanuit het Glassnote hoofdkantoor in New York.

"We kijken er enorm naar uit om LUWTEN te verwelkomen in de Glassnote familie", aldus Daniel Glass. "Haar hemelse stem en liveshow voeren je gewoon naar een andere plaats." Glassnote Records is in 2007 opgericht door Daniel Glass en staat bekend als een zeer aansprekend indie label. Andere artiesten op het label zijn o.a. Mumford & Sons, Aurora, CHVRCHES, Daughter, Jade Bird, Phoenix en Two Door Cinema Club.

LUWTEN bracht eind vorig jaar het titelloze debuutalbum uit, welke door de Nederlandse muziekpers is verkozen tot het beste Nederlandse album van 2017. Het album is tevens genomineerd als album van het jaar bij 3voor12.nl

LUWTEN doet in december met een kleine clubtour bijna heel Nederland aan. Afgelopen zomer veroverde LUWTEN de podia van o.a. Down The Rabbit Hole en Lowlands met fijnzinnige en tedere shows, die opvallen door de uitgelaten en magische sfeer in het publiek. Juist het subtiele en intieme LUWTEN zorgde bij veel festivalgangers voor hét uitzinnige moment van deze festivalzomer.

LUWTEN live zien kan op de volgende data: 

22/09 Dranouter (BE) - Muziekcentrum Dranouter

04/10 Amsterdam - Carré - Wende's Kaleidoscoop 

05/10 Mechelen (BE) - Cultuurcentrum Mechelen

13/12 Arnhem - Luxor Live

17/12 Groningen - De Oosterpoort

18/12 Utrecht - TivoliVredenburg (Cloud 9)

20/12 Rotterdam - Lantaren Venster

21/12 Amsterdam - Bitterzoet

Kaarten zijn beschikbaar via de websites van de zalen.

De eigenzinnige folkliedjes met gevoel voor klank en ruimte voor elektronica van het debuutalbum veranderen op de bühne in dansbare popsongs. Tijdens de shows komen echter ook nieuwe, onuitgebrachte songs voorbij. Kenmerkend voor LUWTEN is hierin de detailverliefdheid die alle nummers kenmerkt. Een uit de verte opdoemend ruisje, een vocoder, een catchy refrein, een uitgesponnen piano-intro en dat alles rondom Douwstra’s kenmerkende stem.