DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Festivalsensatie LUWTEN terug naar Nederlandse podia

03-09-2018

Met een uiterst succesvolle festivalzomer nog vers in het geheugen keert LUWTEN terug naar de Nederlandse poppodia. De groep rondom liedschrijver Tessa Douwstra doet in december met een kleine clubtour bijna heel Nederland aan.

LUWTEN veroverde afgelopen zomer de podia van o.a. Down The Rabbit Hole en Lowlands met fijnzinnige en tedere shows, die opvallen door de uitgelaten en magische sfeer in het publiek. Juist het subtiele en intieme LUWTEN zorgde bij veel festivalgangers voor hét uitzinnige moment van deze festivalzomer.

Het volledige tourschema ziet er als volgt uit:
13/12 Arnhem - Luxor Live
17/12 Groningen - De Oosterpoort
18/12 Utrecht - TivoliVredenburg (Cloud 9)
20/12 Rotterdam - Lantaren Venster
21/12 Amsterdam - Bitterzoet
De kaartverkoop start op vrijdag 7 september om 10:00 uur via de websites van de zalen.

LUWTEN bracht eind vorig jaar het titelloze debuutalbum uit, welke door de Nederlandse muziekpers is verkozen tot het beste Nederlandse album van 2017. Het album is tevens genomineerd als album van het jaar bij 3voor12.nl

In aanloop naar het verschijnen van het debuutalbum maakte LUWTEN al diepe indruk met enkele bijzondere live video's, waaronder een uitvoering van 'In Over My Head' met maar liefst vijf piano's.

De eigenzinnige folkliedjes met gevoel voor klank en ruimte voor elektronica van het debuutalbum veranderen op de bühne in dansbare popsongs. Tijdens de shows komen echter ook nieuwe, onuitgebrachte songs voorbij. Kenmerkend voor LUWTEN is hierin de detailverliefdheid die alle nummers kenmerkt. Een uit de verte opdoemend ruisje, een vocoder, een catchy refrein, een uitgesponnen piano-intro en dat alles rondom Douwstra’s kenmerkende stem.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.