DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Extra Show Yann Tiersen in Tilburg

11-01-2019

Yann Tiersen doet op zaterdag 9 maart een extra matinee show in 013 in Tilburg. Eerder werd al bekend dat de Franse multi-instrumentalist voor vier shows naar Nederland komt. Hier wordt dus nog een vijfde concert aan toegevoegd, die plaats zal vinden in de middag op 9 maart.

De shows staan in het teken van het nieuwe, tiende album 'All', dat voorafgaand aan de tour zal verschijnen. 'All' is het eerste album dat is opgenomen in Yann Tiersen zijn nieuwe studio 'The Eskal Project', die tevens dienst doet als concertzaal. Yann Tiersen heeft voor dit imposante project in zijn woonplaats Ushant, een klein eiland in de Keltische zee, een verlaten discotheek omgebouwd tot muziekpaleis.

Al sinds 1995 bouwt Yann Tiersen, die veel bekendheid heeft gegeneerd met zijn zeer succesvolle soundtracks van de beroemde films 'Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain' en 'Good bye, Lenin!’, een indrukwekkende discografie op.

Begonnen in de klassieke muziek, beweegt Yann Tiersen zich door de jaren heen almaar meer richting rock en electronica. Dit levert een eclectische combinatie van (post)rock en ambient op waarbij het filmische karakter nooit ver weg is.

Yann Tiersen is in 2019 live in Nederland te zien op de volgende data:
03/03 Groningen – Oosterpoort
04/03 Utrecht – TivoliVredenburg (uitverkocht)
05/03 Rotterdam - Concertgebouw De Doelen (uitverkocht)
09/03 Tilburg – 013 (matinee show)
09/03 Tilburg – 013 (uitverkocht)

De kaartverkoop voor de extra matinee show in Tilburg start op zaterdag 12 januari 10.00 via de website van de zaal. Ook voor de show in Groningen zijn nog enkele tickets te verkrijgen. De andere shows zijn inmiddels uitverkocht.