DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Gretchen Peters in mei terug naar Nederland

23-01-2019

Gretchen Peters komt in mei voor vier shows terug naar Nederland. De Amerikaanse singer-songwriter staat bekend om haar roots- en countrygeluid. De kaartverkoop is direct gestart via de websites van de zalen.

De tourdata zien er als volgt uit:

01/05 Rotterdam - LantarenVenster

02/05 Hengelo - Metropool

03/05 Nijmegen - Merleyn

04/05 Amsterdam - Zonnehuis

Gretchen Peters is één van Nashville's meest geliefde en gerespecteerde artiesten. Ze wordt geroemdom haar prachtige stem en rijke countrynummers. Voordat ze met eigen muziek naar buiten kwam, schreef ze pakkende countrypopnummers voor onder andere Trisha Yearwood, Patty Loveless enMartina McBride. In het voorjaar van 2018 is het nieuwe album van Gretchen Peters uitgekomen, 'Dancing with the Beast'.