DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Talos met nieuw album naar Nederland

28-01-2019

Talos speelt in mei twee shows in Nederland. De Ierse artiest, bekend om zijn donkere en elektronische R&B, speelt op 19 mei in Amsterdam (Cinetol) en op 28 mei in Nijmegen (Merleyn). De kaartverkoop is direct gestart via de websites van de zalen.

Zijn achtergrond in de architectuur komt goed naar voren in de muziek van de Ierse artiest Talos. Met donkere, elektronische R&B creëert Talos een compleet eigen muzikale wereld. Het fundament daarvoor ligt in zijn studiowerk, Talos werkte drie jaar aan zijn debuutalbum. Inmiddels staat het als een huis bij Talos. Elektronische pop en soulvolle R&B, gecombineerd met hypnotiserende synthesizers en angstaanjagende zang, geven elke track zijn eigen levendige gevoel van ruimte. Dit voorjaar verschijnt zijn tweede album 'Far Out Dust'.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.