DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Jake Isaac solo naar Nederland

09-01-2019

Jake Isaac komt solo voor twee shows naar Nederland om onder andere nieuwe songs uit te proberen. De singer-songwriter uit Londen speelt op zaterdag 6 april in Amsterdam (Vondelkerk) en op zondag 7 april in Utrecht (TivoliVredenburg-Hertz). De kaartverkoop start woensdag 16 januari om 10:00 via de websites van de zalen.

Jake Isaac maakt frisse, soulvolle popliedjes die worden begeleid door zijn machtige stemgeluid. Als Jake alleen op het podium staat, komt de intensiteit van zijn stem en zijn muziek extra goed naar voren. Ook kan hij zo mooi nieuwe songs van zijn aanstaande nieuwe album en liedjes van zijn recent verschenen EP 'We Used To Dream' live uitproberen.

Isaacs live-reputatie is indrukwekkend. Met een aanstekelijke combinatie van indiefolk, soul en funk lijkt Jake Isaac de ideale festivalact, maar ook in de clubzalen maakt hij indruk. Eerder stond Jake Isaac met zijn band al in de grote zaal van Paradiso en speelde hij vele uitverkochte shows in Nederland. Onder meer Into The Great Wide Open, Festival Noorderzon, The Brave, Motel Mozaïque en Eurosonic hebben al kennis gemaakt met de energieke show van Jake Isaac met en zonder band.