DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

ANDY MCKEE IN NOVEMBER NAAR TIVOLIVREDENBURG

26-03-2019

De Amerikaanse fingerstyle gitarist Andy McKee speelt op 11 novemer in TivoliVredenburg in Utrecht. De akoestische gitarist neemt Calum Graham mee als special guest. Kaarten voor deze show zijn per direct verkrijgbaar via de website van de zaal.

Andy McKee staat bekend om zijn virtuoze percussieve speelstijl en melodieuze songs. Met verschillende tunings, tapping, capo's en zijn kenmerkende 2-handen techniek waarmee hij een onnavolgbare percussieve aanslag op zijn gitaar geeft, zet hij zijn gitaar in als volledig orkest. Dit maakte hem wereldberoemd op YouTube. 

Na vijf studioalbums bracht Andy McKee in 2016 zijn eerste live album uit. Met de release van ‘Live Book’ is McKee de eerste signing op CPG Sounds, het label van Tommy Emmanuel. “Het is een eer om onderdeel te zijn van zijn label. Toen ik Tommy 15 jaar geleden voor het eerst hoorde was ik sprakeloos en dat ben ik nog steeds”, zegt McKee die met Tommy Emmanuel door Azië, Europa, Australië en de VS tourde.

Special guest Calum Graham is een Canadese gitarist die onlangs is opgenomen in de top 30 van beste gitaristen onder de 30 door het gerennomeerde Acoustic Guitar Magazine. Calum Graham speelt zowel de akoestische als de harpgitaar in zijn liveshows.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen, omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.