DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Her's omgekomen bij auto ongeluk

29-03-2019

Het talentvolle, Britse duo Her's is omgekomen bij een auto ongeluk in Californië, USA, afgelopen woensdag nacht. De band was op tour in Amerika en deed rondom South By South West (SXSW) een zo goed als uitverkochte tour in de States.
Door een tragisch ongeval zijn de twee bandleden en hun tourmanager omgekomen.
We wensen alle familie, vrienden, bekenden en collega's veel sterkte met de verwerking van dit verlies.
Lees hier het bericht van het label.