DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Aldous Harding komt naar Paradiso

26-04-2019

Aldous Harding speelt op woensdag 27 november in de grote zaal van Paradiso te Amsterdam. De show staat in het teken van haar vandaag verschenen studioalbum 'Designer'. De kaartverkoop start ook vandaag om 12:00 uur via paradiso.nl.

Een beetje een vreemde vogel is Aldous Harding wel. En die leggen gouden eieren. Zo ook mevrouw Harding. Samen met producer John Parish (o.a. PJ Harvey en ook van haar vorige album Party) heeft ze 9 waanzinnige songs op de tape gezet.

In haar muziek klinken verschillende personages en stemmingen door, soms zelfs in hetzelfde nummer. Dit geeft haar werk een prachtig donker randje, wat bevestigd wordt in haar diepzinnige songteksten en waardoor haar karateristieke stem nog meer opvalt. Niet voor niets wordt Aldous Harding vaak vergeleken met folklegendes als Joan Baez en Linda Perhacs. De vergelijking met Kate Bush en Scott Walker is ook snel gemaakt.

Aldous Harding was enkele jaren terug al te zien (voor de mensen die erin konden!) op Le Guess Who en gaf daar een weergaloze show. Deze zomer staat ze ook op Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Rondom het vorige album heeft Harding dusdanig veel getourt dat ze nu alleen de juiste zalen en festivals eruit pikt en daarmee ook een stuk minder gaat spelen. Weest er dus op tijd bij!