DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

THE LUMINEERS MET NIEUW ALBUM OP 18 NOVEMBER NAAR UTRECHT

06-04-2019

Op 18 november komt de Amerikaanse folkrockband The Lumineers naar Utrecht. Ze zullen dan een eenmalig concert geven in het Utrechtse TivoliVredenburg (zaal Ronda). Twee maanden eerder, op 13 september, brengt de groep rond frontman Wesley Schultz en mede-oprichter Jeremiah Fraites, hun derde studioalbum III uit. De kaartverkoop start op vrijdag 12 april om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium en Ticketmaster.

De groep uit Denver heeft ons land al diverse keren bezocht. Zo waren ze eerder o.a. te zien op Lowlands en in een uitverkochte AFAS Live. De eerste kennismaking met The Lumineers in Nederland was echter in 2013 en die ging gelijk de boeken in als memorabel. Met hun destijds kersverse wereldwijde hit Ho Hey op zak, maakten ze furore toen ze met hun ‘balkonscene’ en onversterkt tussen het publiek deze track uitvoerden (https://youtu.be/5-Owrzc2lfc).

Hoewel The Lumineers officieel sinds 2002 bestaat, verscheen het gelijknamige en meteen internationaal zeer succesvolle debuutalbum pas in 2012. Vier jaar later kwamen ze uit met Cleopatra dat later dit jaar wordt opgevolgd door III. Deze titel staat overigens niet alleen voor hun derde album, maar meer voor de negen nummers die zijn onverdeeld in drie verschillende hoofdstukken. Het album bevat naast deze tracks ook bonusmateriaal.

Meer informatie over The Lumineers is te vinden op lumineers.com.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.