DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Young Gods op 12 december te zien in Den Haag

10-05-2019

De Zwitserse band The Young Gods komt op 12 december terug naar Nederland. De pioniers van het industriële punkgeluid zijn dan te zien in Het Paard in Den Haag. De kaartverkoop van deze show start vandaag om 11:00 uur. Via deze link zijn tickets te bestellen.
The Young Gods weten al ruim dertig jaar te imponeren met hun grensverleggende geluid. Hun unieke combinatie van experimentele alternatieve rockmuziek met samples en sequencers heeft bovendien grote artiesten geïnspireerd. Denk onder andere aan David Bowie, U2 en Nine Inch Nails.
Rock en techno hebben van het begin af aan de basis gevormd voor de sound van het trio. Deze mix is altijd de rode draad geweest, maar telkens opnieuw zoekt de band – met succes – naar nieuwe en interessante invalshoeken. Op het onlangs verschenen nieuwe album ‘Data Mirage Tangram’ maakt The Young Gods bijvoorbeeld gebruik van ambient en vervormde gitaren waardoor er een meer atmosferische vibe in de muziek ontstaat. 
Met hun drang naar het verkennen van nieuwe muzikale mogelijkheden, waren ze zelfs in hun beginjaren in de eighties de tijd al ver vooruit. En door hun vermogen om te blijven evolueren, bewijzen The Young Gods vandaag de dag nog steeds relevant, vernieuwend en voor anderen een inspiratie te zijn.