DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bedouine met nieuw album naar Amsterdam en Nijmegen

21-05-2019

Bedouine speelt in september twee shows in Nederland. De Syrisch-Armeense singer-songwriter uit Los Angeles speelt op 9 september in Amsterdam (Paradiso Noord) en op 20 september in Nijmegen (Lutherse Kerk). De kaartverkoop start vrijdag 24 mei om 10:00 via de websites van de zalen.

De muziek van Bedouine klinkt als een onontdekte klassieker uit de jaren '70. Haar melodische folkliedjes van poëtische schoonheid doen denken aan een breed palet van grote vrouwlijke singer-songwriters, zoals Joan Baez, Karen Dalton en zelfs Kate Bush. Muziekcritici noemen haar 'de dochter van Nick Drake’.

Op het podium heeft Bedouine niet veel nodig om te overtuigen. Met haar rustige stem en warme gitaarspel weet ze een intieme sfeer neer te zetten. Dit liet ze vorig jaar nog zien met een prachtige show op het Best Kept Secret festival.

Bedouine maakte in 2017 veel indruk met haar titelloze debuutalbum. Sindsdien heeft ze niet stilgezeten, haar tweede album 'Bird Songs of a Killjoy' verschijnt deze zomer.

Tijdens haar show in Amsterdam (Paradiso Noord) wordt Bedouine op het podium beleid door SpaceBomb House Band, de band van singer-songwriter en labelbaas Matthew E. White.