DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Asteroids Galaxy Tour op 24 oktober naar Amsterdam

29-05-2019

The Asteroids Galaxy Tour komt na 4 jaar terug naar Nederland. Op 24 oktober zijn ze te zien in Paradiso Noord. Het wordt een eenmalig concert met een bijzondere insteek, want de Deense band met het creatieve en charismatische duo Mette Lindberg en Lars Iversen aan het roer, viert het tienjarige bestaan van hun debuutalbum ‘Fruit’. De kaartverkoop van dit jubileumconcert start op vrijdag 31 mei om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via paradiso.nl

Het is Hunky Dory van David Bowie enerzijds en de overtuigingskracht van Lars om Mette ‘binnen te halen’ anderzijds, die ervoor zorgen dat The Asteroids Galaxy Tour überhaupt het levenslicht zal zijn. Lars start in die periode net een serieuze carrière als jazzpianist op en het is daarom jazz en soul die bij hem de klok slaan. Door zijn kennismaking met rock ‘n’ roll ondergaat hij echter een muzikale transformatie.Om deze nieuwe koers verder vorm te geven heeft hij Mette in het vizier. Zij lijkt hem een logische keuze vanwege haar onweerstaanbare vocalen.

Zo enthousiast als Lars is, zo weinig interesse toont Mette aanvankelijk. Ze is druk met ’t schrijven van nummers die ze met anderen opneemt en bovendien heeft ze ook nog eens vijf banen. Meer afleiding kan ze er echt niet bij hebben, luidt haar afwijzing op Lars’ verzoek om samen te werken. Totdat ze een CD van Lars op haar deurmat vindt en er onmiddellijk door wordt gegrepen. Ze komt terug op haar beslissing en een afspraak met Lars volgt. The Asteroids Galaxy Tour wordt snel daarna een feit. Letterlijk begonnen met opnames in de slaapkamer, kunnen ze dan nog niet bevroeden dat ze aan de vooravond staan van groot succes. Dat succes dient zich aan op 20 september 2009 met het verschijnen van hun debuutalbum ‘Fruit’. In één klap staan ze op de internationale radar. Het blijkt een niet te negeren plaat te zijn. ‘Fruit’ staat namelijk boordevol sfeervolle, opzwepende en bovenal speelse tracks, waarvan een groot aantal zijn uitgegroeid tot instant hits, waaronder The Sun Ain’t Shining No More, Around The Bend en The Golden Age.‘

Het geluid van The Asteroids Galaxy Tour kan omschreven worden als eigenzinnige en aanstekelijke retro futuristische pop. Live worden ze al jaren beschouwd als fris, energiek en enthousiast, en zijn hun optredens een must-see.