DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ryan McMullan voor twee shows naar Nederland

11-06-2019


De Noord-Ierse singer-songwriter Ryan McMullan komt in november voor twee headline shows terug naar Nederland. Op 12 november speelt hij in Rotterdam (Rotown) en op 13 november is Ryan McMullan te zien in Utrecht (TivoliVredenburg). Tickets zijn direct verkrijgbaar via de websites van de zalen.

Met een stem die velen doet denken aan Paolo Nutini en een jonge Tom Waits is het geen verassing dat Ryan McMullan wordt omschreven als één van de grootste talenten uit Noord-Ierland. De singer-songwriter brengt zijn verhalende liedjes op rauwe wijze en vol passie. Hij is al op tournee geweest met goede vriend Ed Sheeran, Foy Vance en Snow Patrol. Ook in Nederland is Ryan McMullan een graag geziene gast, met imponerende shows in Paradiso Amsterdam, Festival Stille Nacht in Rotterdam en een memorabel optreden in de prachtige Der AA-kerk tijdens Eursonic Noorderslag 2018 in Groningen.

Landgenoot Gay Lightbody, zanger van Snow Patrol, omschrijft Ryan McMullan als "One of the most exciting artists to come out of Ireland, voice of an angel."

Ryan heeft een eigen muzikale identiteit gegeven aan een eigentijdse mix van pop, Americana en country. De jonge en ontwapende Ier is enerzijds vol bravoure en anderzijds kan hij zich uiterst kwetsbaar opstellen. Dit vertaalt zich in verhalende en sfeervolle liedjes, rauw, puur en met veel passie gebracht.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen, omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.