DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

G. Love tourt in oktober door Nederland

14-06-2019

De Amerikaanse blues- en americana artiest G. Love speelt in oktober drie shows in Nederland. De shows beloven bijzonder te worden: G. Love speelt tijdens deze tour solo én akoestisch. De kaartverkoop is per direct gestart via de websites van de zalen.

G. Love Solo Acoustic - The Streetside Blues:
25/10 Amsterdam - Zonnehuis
27/10 Rotterdam - Rotown
29/10 Groningen - Oosterpoort

G. Love is een Amerikaanse zanger en gitarist en voorman van de band G. Love & The Special Sauce. De traditionele blues en americana is overduidelijk te horen, maar tegelijkertijd verwijst G. Love in zijn muziek ook regelmatig naar de soul, rock & roll en zelfs naar vroege Amerikaanse hip-hop ritmes.

Zelf omschrijft G. Love zichzelf trots als een "road dog", die "zal toeren totdat ik van de aarde val". G. Love staat met name bekend om zijn energieke live-shows, waarmee hij onder andere al heeft getourd met Dave Matthews en Jack Johnson. Met Jack Johnson heeft G. Love een bijzondere band, ze leerden elkaar kennen tijdens het surfen in Hawaii en namen samen muziek op. G. Love brengt zijn muziek uit op het gerennomeerde Brushfire Records, het label van Jack Johnson wat ook de thuisbasis van Donavond Frankenreiter is.

Alles wat G. Love doet, komt voort uit zijn bedoeling om het "rauw, actueel en echt" te houden. Zijn stijl is gruizig, maar altijd eerlijk en direct. Het is een aanpak die hij in de loop der jaren tot in perfectie heeft verbeterd: "wees origineel en wees trouw aan wat je doet".

Dat G. Love ook solo én akoestisch zijn mannetje staat, heeft hij vorig jaar bewezen met een serie indrukwekkende shows in Nederland. Dit najaar keert G. Love terug met zijn 'The Streetside Blues' tour.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.