DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Hollow Coves op 12 november te zien in Amsterdam

14-06-2019

Het Australische duo Hollow Coves komt op 12 november naar Nederland voor een eenmalig concert in de Amsterdamse Vondelkerk ter promotie van hun debuut album. De kerk is bij uitstek een prachtige locatie om de melodieuze indiefolk en harmonieuze samenzang van Ryan Henderson en Matt Carins optimaal te beleven.
De kaartverkoop van deze show start op 21 juni om 10:00 uur. Kaarten kunnen via deze ticketlink worden besteld: https://www.paradiso.nl/nl/programma/hollow-coves/63450/.
Ryan en Matt leren elkaar in 2013 kennen via gezamenlijke vrienden. Al snel komen ze er achter dat ze allebei een passie voor akoestische muziek hebben. Samen gaan ze aan de slag met liedjes schrijven, die vaak zijn geïnspireerd op een andere gedeelde liefde, namelijk reizen. 
Beinvloed door o.a. Angus & Julia Stone, Ben Howard en The Paper Kites, verschijnen gaandeweg hun eerste songs. Een aantal daarvan wordt aanvankelijk thuis in Brisbane opgenomen. Terwijl Ryan en Matt vervolgens afzonderlijk van elkaar zich op een andere plek op de wereld bevinden, krijgen deze songs hun uiteindelijke vorm door hun ideeën en uitwerkingen via internet te delen en bij te schaven.
‘The Woods’ is hun eerste track die ze naar buiten brengen. Verwachtingen zijn er echter helemaal niet. Dat blijkt ook, want Ryan is op dat moment aan het snowboarden in Canada en Matt reist dan door Europa. Maar binnen no time komt The Woods op nummer 1 in de Hype Machine terecht en scoort hoog in de charts. Sindsdien staan er al vele miljoenen streams achter deze titel. En datzelfde geldt voor de tracks die ze daarna uitbrengen.
In het najaar verschijnt het debuut album van Hollow Coves via Nettwerk/V2 (o.a. Angus & Julia Stone, Passenger, Syml, The Veils, The Paper Kites, Xavier Rudd). De verwachtingen voor dit eerste officiële album zijn hoog gespannen gezien de vele miljoenen streams die de groep al heeft verzameld op de streaming diensten als Spotify.
Klik hier om naar de Spotify pagina van Hollow Coves te gaan en hun muziek te beluisteren: https://open.spotify.com/artist/7IAFAOtc9kTYNTizhLSWM6?si=0ohG7QPWQsqMe1ItFWWeDw