DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Steve Hillage Band en Gong samen te zien in Paradiso

19-06-2019

Steve Hillage Band en Gong spelen op maandag 9 december een unieke double bill in Paradiso Amsterdam. De show markeert zowel de terugkeer van Steve Hillage Band op het podium, voor het eerst sinds 1979, als het vijftigjarig bestaan van Gong. De kaartverkoop start vrijdag 21 juni om 10:00 via de website van Paradiso.

Doorgewinterde fans kennen Gong als dé begeleidingsband van Steve Hillage in de jaren '70. Het is dan ook geen verrassing dat Steve Hillage en Miquette Giraudy (synthesizer) juist deze band hebben uitgenodigd voor de eerste Steve Hillage Band shows in precies veertig jaar.

Tijdens de show staan de uiterst succesvolle soloalbums van Steve Hillage centraal. De setlist bevat nummers van Fish Rising (1975), L (76), Motivation Radio (77) en Green (78).

Naast dat Gong te bewonderen is als de begeleidingsband van Steve Hillage, spelen zij ook een eigen set. De band, sinds het overlijden van voorman Daevid Allen aangevoerd door Kavus Torabi, heeft dit jaar nog het album 'The Universe Also Explodes' uitgebracht. Dit album reikte onlans tot de derde plek in de Engelse Rock album charts, waarmee Gong in haar vijftigste levensjaar wederom haar relevantie aantoont.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.