DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Toontje Lager speelt hitalbum integraal tijdens clubtour

28-06-2019

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, speelt komend seizoen een korte clubtour door Nederland. De shows staan in het teken van de LP 'Er op of er onder', bekend van de hits ‘Net als in de film’, 'Ben jij ook zo bang' en 'Lente in Twente'. Toontje Lager speelt dit legendarische album integraal tijdens de clubtour.

De tourdata zijn:

18/10 Zoetermeer - Cultuurpodium Boerderij
26/10 Akersloot - De Vriendschap
2/11 Sneek - 't Bolwerk
10/01 Eindhoven - Effenaar
01/02 Katwijk - De Schuit
15/02 Hoorn - Manifesto
29/02 Ulft - DRU Cultuurfabriek
13/03 Dordrecht - Bibelot
10/04 Apeldoorn - Gigant
01/05 Leiden - Gebr de Nobel
08/05 Helmond - Cacaofabriek

De kaartverkoop start op woensdag 3 juli om 12:00 via de websites van de zalen.

Toontje Lager keerde in 2018, na meer dan dertig jaar, in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie terug op de Nederlandse podia. De band vierde dit met succesvolle shows in poppodia en op festivals.

Tijdens de aankomende clubtour speelt Toontje Lager de LP ‘Er op of er onder’ integraal. De show wordt afgesloten met bekende Nederlandstalige songs uit diezelfde periode.

Uiteraard speelt Toontje Lager, onder de bezielende leiding van Erik Mesie, ook alle bekende hits, als 'Vroeg of laat', 'Stiekem gedanst', 'Zoveel te doen', 'In gedachten', 'Het doet pijn' en wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Erik Mesie uit 1986.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.