DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Big Thief naar grote zaal Paradiso

13-08-2019

Big Thief keert volgend jaar terug naar Amsterdam. Het populaire indiekwartet uit Brooklyn speelt op vrijdag 6 maart in de grote zaal van Paradiso Amsterdam. De kaartverkoop start morgen, 14 augustus, om 11:00 via paradiso.nl

Big Thief wisselt gruizige en melodieuze indierock af met meer psychedelische folk aandoende songs. Dit levert een speels repertoire op vol expressieve zang, tempowisselingen en opvallende gitaarsolo’s.

Op het podium staat de band bekend om haar bescheiden en ingetogen; maar vooral intieme, subtiele en breekbare liveshows. Met een minimale bezetting zonder showelementen laat een immer intens spelend Big Thief een verpletterende indruk achter.

Naast de aankondiging van een nieuwe tour maakt Big Thief bekend dat er wederom een nieuw album aankomt. Dit wordt het tweede album wat Big Thief dit jaar uitbrengt: Afgelopen voorjaar nog kon het album U.F.O.F. op lovende reacties rekenen van ondermeer 3voor12 en Pitchfork.

Ook het Best Kept Secret festival in Hilvarenbeek viel als een blok voor de Amerikaanse indierockformatie, die de draad weer oppakt na het uiterst succesvolle soloavontuur van zangeres Adrianne Lenker.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.