DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

THERAPY? VOOR AKOESTISCHE ‘WOOD & WIRE' NAAR NEDERLAND

THERAPY? VOOR AKOESTISCHE ‘WOOD & WIRE' NAAR NEDERLAND 17-06-2016

De Noord-Ierse rockband Therapy? komt in november voor vier concerten naar Nederland. Onder de titel ‘Wood & Wire’ zal de groep rond frontman en gitarist Andy Cairns een reeks exclusieve akoestische optredens geven. De shows zijn (semi) seated en vinden plaats in Groningen, Amsterdam, Tilburg en Apeldoorn. De kaartverkoop start vanochtend om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia. Het tourschema ziet er ...

Read more »

ROYAL WOOD EN PETER KATZ VOOR DRIE CONCERTEN NAar Nederland

ROYAL WOOD EN PETER KATZ VOOR DRIE CONCERTEN NAar Nederland 15-06-2016

De Canadese singer-songwriters en goede vrienden Peter Katz en Royal Wood, komen in september voor drie concerten naar Nederland. Beiden staan bekend om hun fascinerende muziek en uitstekende live optredens, die een mix zijn van opgewekte, opzwepende, romantische en ontroerende liedjes. Op zaterdag 18 juni start de kaartverkoop. Kaarten kunnen worden besteld via de websites van de podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:
...

Read more »

Seratones komen voor het eerst naar Nederland

Seratones komen voor het eerst naar Nederland 13-06-2016

Seratones is zo’n band waar je meteen als een blok voor valt. Kun je nog een zootje ongeregeld noemen die garagepunk, blues, gospel en Southern rock zo achteloos met elkaar versmelt als dit viertal uit Louisiana? Wij in elk geval niet. Die opsomming van stijlen doet Seratones echter weinig gerechtigheid. Elke song op het geweldige debuut Get Gone is raak: het felle Choking On Your Spirit, het soulvolle, dromerige ...

Read more »

Nieuw album en tour voor Mozes and the Firstborn

Nieuw album en tour voor Mozes and the Firstborn 08-06-2016

Op 2 september verschijnt bij Top Notch het tweede album van vaderlandsch trots Mozes and the Firstborn. Hetzelfde weekend vieren we de release met een optreden op Into The Great Wide Open. De pre-order van ‘Great Pile of Nothing’ is vandaag van start gegaan met de release van de titeltrack. In Noord-Amerika en Canada verschijnt het album tegelijk via het smaakmakende Burger Records.

Om de release ...

Read more »

Extra (nacht) concert Yann Tiersen in Carré

Extra (nacht) concert Yann Tiersen in Carré 02-06-2016

De Franse multi-instrumentalist Yann Tiersen komt op zaterdag 15 oktober naar Amsterdam voor een pianoconcert in Carré. Naast het concert om 20:00 uur is er een extra concert op dezelfde avond om 23:00 uur met als titel An Evening with Yann Tiersen Solo in Concert - extra show at night.

De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 4 juni om 10:00 uur. Read more »

SINGER-SONGWRITER M. WARD OP 8 SEPTEMBER TE ZIEN IN PARADISO

SINGER-SONGWRITER M. WARD OP 8 SEPTEMBER TE ZIEN IN PARADISO 01-06-2016

De Amerikaanse singer-songwriter M. Ward (Matthew Stephen Ward) komt op 8 september naar Amsterdam voor een eenmalig concert in Paradiso. Deze show volgt na het recent verschijnen van zijn achtste studio-album ‘More Rain’. De kaartverkoop start op vrijdag 3 juni om 10:00 uur. Kaarten zijn hier te bestellen.

Het is de eerste show van M. Ward sinds zijn optreden op het Valkhof Festival in ...

Read more »

Nieuwe album Lonely The Brave nu op de Luisterpaal

Nieuwe album Lonely The Brave nu op de Luisterpaal 31-05-2016

Het nieuwe album van Lonely The Brave genaamd "Things Will Matter" is nu te beluisteren op de 3voor12 Luisterpaal. Na een succesvol concert in de Melkweg speelt de band vanavond nog een concert in de Cacaofabriek in Helmond. 

Read more »

KEATON HENSON EXCLUSIEF IN KONINKLIJK THEATER CARRË

KEATON HENSON EXCLUSIEF IN KONINKLIJK THEATER CARRË 27-05-2016

De Britse singer-songwriter Keaton Henson komt op 1 november naar Amsterdam voor een exclusief concert in het Koninklijk Theater Carré.
Je kunt direct een kaartje kopen via deze link.

Keaton Henson weet op unieke wijze zijn luisteraars te ontroeren met zijn melancholische, breekbare en ronduit prachtige muziek. Vanwege zijn plankenkoorts staat de Londenaar niet vaak op de podia. Maar meteen al bij zijn ...

Read more »

ECHO & THE BUNNYMEN IN NOVEMBER TERUG IN NEDERLAND

ECHO & THE BUNNYMEN IN NOVEMBER TERUG IN NEDERLAND 25-05-2016

De Britse band Echo & the Bunnymen komt in november voor twee shows naar Nederland. De groep rond Ian McCulloch and Will Sergeant is op 6 november te zien in Effenaar (Eindhoven) en 7 november in Paard van Troje (Den Haag). De kaartverkoop start vanochtend om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia. Het tourschema ziet er als volgt uit:

...

Read more »

STURGILL SIMPSON OP 23 SEPTEMBER VOOR EXTRA CONCERT IN NL

STURGILL SIMPSON OP 23 SEPTEMBER VOOR EXTRA CONCERT IN NL 19-05-2016

De Amerikaanse singer-songwriter Sturgill Simpson komt op 23 september terug naar Nederland voor een extra concert in Paradiso, Amsterdam. Dit optreden volgt na zijn show in het Nijmeegse Doornroosje dat op 9 juli plaatsvindt. De kaartverkoop start op zaterdag 21 mei om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso. Intussen is Sturgill’s derde studioalbum ‘A Sailor’s Guide To Earth’ verschenen. In de vorm van ...

Read more »