DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

LUCIUS KOMT OP 19 APRIL NAAR DE MELKWEG

LUCIUS KOMT OP 19 APRIL NAAR DE MELKWEG 04-12-2015

De Amerikaanse indiepop band Lucius komt op 19 april naar Amsterdam voor een eenmalig concert in de Melkweg.
Klik hier voor tickets.

Een maand eerder, op 11 maart, brengt het vijftal uit Brooklyn het nieuwe album ‘Good Grief’ uit, dat het debuutalbum ‘Wildewoman’ opvolgt. De kaartverkoop start op maandag 7 december om 09:00 uur.

Lucius is opgericht in 2011 ...

Read more »

St. Tropez released nieuwe video

St. Tropez released nieuwe video 02-12-2015

Via het Engelse Upset Magazine heeft St. Tropez een nieuwe single en video gereleased.
Bekijk hier de video.
De band is op diverse podia te zien de komende tijd. Check em out!

Read more »

MUST-SEE BAND KRAFTKLUB OP 6 FEBRUARI TE ZIEN IN DE MELKWEG

MUST-SEE BAND KRAFTKLUB OP 6 FEBRUARI TE ZIEN IN DE MELKWEG 01-12-2015

De Duitse must-see rockband Kraftklub komt op 6 februari naar Amsterdam voor een eenmalig concert in de Melkweg. Klik hier om kaartjes te kopen.

Dit concert is de eerste sinds het najaar van 2014. De vijfkoppige band deed toen voor het eerst Nederland aan, en verkocht zowel de show in Paradiso als Doornroosje binnen no-time uit. Niet verwonderlijk want Kraftklub wordt bejubeld om hun ...

Read more »

MAARTEN HEIJMANS WINT EMMY VOOR ROL IN RAMSES

MAARTEN HEIJMANS WINT EMMY VOOR ROL IN RAMSES 24-11-2015

Maarten Heijmans heeft vannacht in New York een International Emmy Award gekregen voor zijn acteerprestaties in de televisieserie Ramses, waarin hij de rol van Ramses Shaffy vertolkt. De acteur won vorig jaar voor dezelfde rol een Gouden Kalf. De prijs kwam voor de 31-jarige acteur onverwacht. "Het is krankzinnig, dit had ik echt niet verwacht", zei Heijmans. "Bij de uitreiking kregen we een tafeltje achteraan. Toen dacht ik al: ...

Read more »

Damien DeRose aka Peasant overleden

Damien DeRose aka Peasant overleden 22-11-2015

Singer-songwriter Damien DeRose, die onder de naam Peasant opereerde, is woensdag 18 november overleden in het ziekenhuis van zijn woonplaats Philadelphia in de Verenigde Staten.

DeRose begon als straatartiest en bracht in 2005 zijn debuut album in eigen beheer uit. Hiermee genereerde hij dusdanig veel aandacht dat Conor Oberst (o.a. Bright Eyes) het volgende album in 2008 uitbracht via zijn Team Love Label.

...

Read more »

THE JEZABELS NIEUW ALBUM EN IN MAART SHOW IN MELKWEG

THE JEZABELS NIEUW ALBUM EN IN MAART SHOW IN MELKWEG 19-11-2015

De Australische indie-rock band The Jezabels brengt op 12 februari hun derde studioalbum ‘Synthia’ uit.
Met deze nieuwe langspeler komt het viertal uit Sydney op 18 maart naar Amsterdam voor een eenmalig concert in de Melkweg. De kaartverkoop start op 25 november om 11:00 uur.
Klik hier voor tickets (je kunt ook direct het album (CD of LP) aanschaffen bij de aankoop van een ticket). 
Read more »

MOZES AND THE FIRSTBORN DOET IN MAART MINITOUR DOOR HET LAND

MOZES AND THE FIRSTBORN DOET IN MAART MINITOUR DOOR HET LAND 19-11-2015

Mozes and the Firstborn zal in maart een korte tour van vier concerten door het land doen.
De psychedelische garagerockers uit Eindhoven die bekendheid verwierven met de übercatchy single ‘I Got Skills’ zijn te zien in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen. De kaartverkoop start op zaterdag 21 november om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.
Het volledige tourschema ziet er als ...

Read more »

Lydmor & Bon Homme tijdelijk te beluisteren

Lydmor & Bon Homme tijdelijk te beluisteren 19-11-2015

Het Deense duo Lydmor & Bon Homme maakt mooie electropop nummers met een donker randje. In januari zijn ze te zien tijdens Eurosonic in Groningen.
Nu kan je het debuut album al tijdelijk beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om te luisteren.
En je kan ons natuurlijk contacten als je de dame en heer op je podium zou willen zien.

Read more »

ECHO & THE BUNNYMEN VOOR 3 CONCERTEN NAAR NEDERLAND

ECHO & THE BUNNYMEN VOOR 3 CONCERTEN NAAR NEDERLAND 18-11-2015

Echo & the Bunnymen komt in januari voor drie concerten naar Nederland. De band zal dan te zien zijn op 29 januari in Metropool in Hengelo, 30 januari in 013 in Tilburg en 31 januari in De Muziekgieterij in Maastricht. De kaartverkoop start direct. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia. Het tourschema ziet er als volgt uit: ·       29/01: Hengelo, Metropool ·       ...

Read more »

“THE GO! TEAM” IN APRIL VOOR DRIE CONCERTEN NAAR NEDERLAND

“THE GO! TEAM” IN APRIL VOOR DRIE CONCERTEN NAAR NEDERLAND 17-11-2015

De Britse band “The Go! Team” komt in april voor drie concerten naar Nederland. Het zeskoppige gezelschap uit Brighton dat indierock en shoegaze combineert en dat weer mengt met o.a. hiphop en electro, is op 8 april te zien op Motel Mozaique in Rotterdam, 9 april in Tivoli de Helling in Utrecht en 10 april in Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop start op donderdagochtend 19 november om 10:00 uur. ...

Read more »