DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

THE LUMINEERS MET NIEUW ALBUM OP 29 APRIL IN AMSTERDAM

THE LUMINEERS MET NIEUW ALBUM OP 29 APRIL IN AMSTERDAM 05-02-2016

De Amerikaanse folkrockband The Lumineers komt op 29 april naar Nederland voor een exclusieve clubshow in de Melkweg te Amsterdam.
Deze show volgt kort na de release van hun nieuwe album ‘Cleopatra’ dat op 8 april verschijnt.
De kaartverkoop start op vrijdag 12 februari om 10:00 uur. Klik hier voor kaartjes.
 
In 2013 maakt ons land voor het eerst live kennis met ...

Read more »

JAKE ISAAC IN MAART VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLAND

JAKE ISAAC IN MAART VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLAND 27-01-2016

De Britse singer-songwriter Jake Isaac komt in maart voor twee concerten naar Nederland.
Na de uitverkochte show in Paradiso afgelopen december, zal de Londenaar op 12 maart te zien zijn in TivoliVredenburg in Utrecht en op 13 maart in Rotown te Rotterdam. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur.  Klik op de naam van de zaal om direct tickets te bestellen:
• 12/3: Utrecht, Read more »

THE SHEEPDOGS IN APRIL VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLAND

THE SHEEPDOGS IN APRIL VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLAND 26-01-2016

The Sheepdogs komen in april voor twee concerten terug naar Nederland. De Canadezen, die sfeervolle southern rock ‘n’ roll maken met geweldige samenzang en aanstekelijke, groovende gitaarriffs, zijn op 9 april te zien in het Zwolse Hedon en op 10 april in Metropool in Hengelo. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur. Klik op de naam van het podium om direct tickets te kopen.

09/04: Zwolle, ...

Read more »

THE JEZABELS BLAAST NOODGEDWONGEN TOURNEE AF

THE JEZABELS BLAAST NOODGEDWONGEN TOURNEE AF 22-01-2016

De Australische indie-rock band The Jezabels zou op 18 maart een eenmalig concert in de Melkweg geven ter promotionele ondersteuning van hun op 12 februari te verschijnen derde studioalbum ‘Synthia’. Echter vanwege acute gezondheidsproblemen van toetseniste Heather Shannon, is de band genoodzaakt de geplande tournee tot nader order uit te stellen. Het aangekondigde concert in Amsterdam komt dan helaas ook te vervallen. Gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd. Informatie hierover ...

Read more »

PETER HOOK IN APRIL VOOR ZES CONCERTEN NAAR NEDERLAND

PETER HOOK IN APRIL VOOR ZES CONCERTEN NAAR NEDERLAND 22-01-2016

Peter Hook, de Britse bassist die bekend werd als lid van Joy Division, komt samen met zijn band The Light in april voor een zestal concerten naar Nederland. De tour zal Peter Hook & The Light A “Joy Division” Celebration (performing Unknown Pleasures & Closer) gaan heten. Hij zal dan veel grote hits van deze legendarische groep spelen en tevens het voorprogramma zelf verzorgen. Tijdens het voorprogramma speelt hij ...

Read more »

SOUTHSIDE JOHNNY IN MEI VOOR VIER CONCERTEN NAAR NEDERLAND

SOUTHSIDE JOHNNY IN MEI VOOR VIER CONCERTEN NAAR NEDERLAND 11-01-2016

De Amerikaanse singer-songwriter Southside Johnny komt, samen met zijn band The Asbury Jukes, voor een viertal clubconcerten naar Nederland. Aanleiding hiervoor is het verschijnen van zijn nieuwe album ‘Soultime!’ dat vanaf 22 januari beschikbaar is. De kaartverkoop van de 'Soultime Dance Party' tour start op donderdag 14 januari om ...

Read more »

Nieuw album Eefje de Visser tijdelijk te beluisteren

Nieuw album Eefje de Visser tijdelijk te beluisteren 05-01-2016

Het nieuwe album 'Nachtlicht van Eefje de Visser is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om te luisteren.

Quote van Gijsbert Kamer in de Volkskrant: "Nachtlicht van Eefje de Visser is een wonderschoon modern popalbum"
Lees hier de hele recensie.

De komende tijd is Eefje met en zonder band regelmatig op radio en ...

Read more »

Go Back To The Zoo is dood, lang leve St. Tropez

Go Back To The Zoo is dood, lang leve St. Tropez 04-01-2016

Vanaf de facebook pagina van Go Back To The Zoo:

'Lieve mensen gelukkig nieuwjaar allemaal! Sommigen van jullie hadden het misschien al door, maar vanaf nu dan officieel: We stoppen met Go Back To The Zoo, maar...... we hebben een nieuwe band: St. Tropez!

We zijn super trots en blij met wat we hebben bereikt met GBTTZ maar nu is ...

Read more »

ANDY SHAUF MET EERSTE HEADLINE SHOW OP 23 MEI IN PARADISO

ANDY SHAUF MET EERSTE HEADLINE SHOW OP 23 MEI IN PARADISO 21-12-2015

Singer-songwriter Andy Shauf komt op 23 mei naar Amsterdam voor een eenmalig concert in Paradiso. De Canadese artiest brengt in april de opvolger van het prachtige debuut album ‘The Bearer of Bad News’ uit via Anti- (o.a. Curtis Harding, Tom Waits, Mavis Staples). De kaartverkoop start vandaag om 11:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium (\http://paradiso.nl/web/Agenda-Item/Andy-Shauf.htm).

Andy Shauf maakt indruk met ...

Read more »

eerste video Eefje de Visser van nieuwe album Nachtlicht

eerste video Eefje de Visser van nieuwe album Nachtlicht 15-12-2015

Scheef is het eerste nieuwe nummer dat verschijnt van Nachtlicht, de derde plaat van Eefje de Visser. Het nummer licht al een tipje van de sluier op wat betreft de meer broeierige, stadse sfeer van het album. Klik hier om de video te bekijken. Voor de videoclip van Scheef werkte Eefje de Visser samen met Max Italiaander (MAXMANA). Hij won dit jaar de ...

Read more »